Biztonsági Mentés iPhone és iPad Eszközökről Pendrive-ra és HDD-re

 

Az adataink védelme és biztonságos tárolása napjaink digitális világában kiemelten fontos. Szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi iPhone és iPad készülékekről történő közvetlen biztonsági mentést külső adathordozókra, mint pendrive-ok és HDD-k, több szempontból is előnyös és kényelmes megoldást kínál.

Miért válaszd ezt a szolgáltatást?

1. Tárhely felszabadítása az iCloud-on és a készülékeden: Az iCloud tárhely korlátozott és gyakran drága lehet. Szolgáltatásunk segítségével jelentős mennyiségű adatot menthetsz ki közvetlenül külső adathordozóra, ezzel felszabadítva értékes helyet az iCloud tárhelyedben és a készülékeden.

2. Fokozott adatbiztonság: Kényes információk, mint például személyes fényképek, videók, üzleti dokumentumok biztonságosabb tárolását nyújtja, mivel lehetővé teszi az adatok offline tárolását, elkerülve az esetleges online adatszivárgásokat.

3. Teljes ellenőrzés az adataid felett: Az offline mentés lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben ellenőrizd, hol és hogyan tárolod a személyes adataidat. Nem kell aggódnod az automatikus felhőalapú szinkronizálás és az ezzel járó adatvesztés kockázata miatt.

4. Gyors és egyszerű hozzáférés: Az adataid közvetlenül a kezedben lesznek, bármikor hozzájuk férhetsz anélkül, hogy internetkapcsolatra vagy felhőalapú szolgáltatásokra lenne szükséged.

5. Személyre szabott biztonság: Lehetőséget biztosítunk az adatok mentés utáni törlésére is, így ha szeretnéd, teljesen eltávolíthatjuk azokat az eszközödről. Ez különösen hasznos lehet, ha el szeretnéd adni vagy el szeretnéd ajándékozni a készüléket, és biztos akarsz lenni abban, hogy a személyes adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. – Továbbá nagyon hasznos lehet akkor is, ha a készüléked tárhelye megtelt, és nincs szükséged a képeidre és videóidra a készülékeden.

6. Gyors és hatékony szolgáltatás: Szolgáltatásunkat úgy terveztük, hogy gyors és zökkenőmentes legyen. A mentési folyamat mindössze egy napot vesz igénybe, és a készüléket szervizünkben kell hagyni ezen idő alatt. – Extrém nagy mennyiségek esetén előfordulhat, hogy a mentés tovább tart.

7. FIGYELMEZTETÉS! Több eszközön való adattörlés: Amennyiben az eszköz össze van kötve az iCloud szolgáltatással, az opcionális törlés során minden más eszközről is eltávolításra kerülnek az adatok. Ez egy további biztonsági intézkedés, amely segít megőrizni az adatok integritását.

Szeretnéd otthonról intézni a mentést, anélkül, hogy bejössz hozzánk?

Semmi akadálya! Kényelmi szolgáltatásunknak köszönhetően, ha szeretnéd – egyik kollégánk FaceTime-on keresztül segít elvégezni a beállításokat és a mentést követően akár futárral is ki tudjuk küldeni neked az adataidat! Egyszerű, nem? – A bejelentkezésnél jelöld meg, és már hívunk is!

Leadnád, de nem szeretnéd nélkülözni a készüléket?

A mentés idejére nettó 3.500 forint ellenében tudunk biztosítani a számodra egy másik iPhone-t!

Válaszd a kiemelkedő biztonsági mentési szolgáltatásunkat, hogy adataid mindig biztonságban legyenek, miközben optimalizálod eszközöd tárhelyét. Lépj velünk kapcsolatba még ma, hogy megismerhesd, hogyan tehetjük a digitális életedet könnyebbé és biztonságosabbá!

Munkadíjak:
-64GB-ig: 20.000 Ft.
-128GB-ig: 25.000 Ft.
-256GB-ig: 30.000 Ft.
-512GB-ig: 40.000 Ft.
-1TB-ig: 45.000 Ft.
-2TB-ig: 50.000 Ft.

Adathordozók, melyeket ajánlunk:
-64GB USB-A & USB-C pendrive: 8.490 Ft.
-128GB USB-A & USB-C pendrive: 10.990 Ft.
-256GB USB-A & USB-C pendrive: 18.990 Ft.
-512GB USB-A pendrive: 24.990 Ft.
-512GB USB-C pendrive: 29.990 Ft.
-1TB ADATA HDD: 31.990 Ft.
-2TB ADATA HDD: 42.990 Ft.