Szolgáltatásaink

Problémád akadt az Apple világban? Megoldjuk!

Cloud3

Macdoki SafeCloud

Az általunk ismert legjobb és legmegbízhatóbb megoldást elérhetővé tettük számodra is. Synology alapú biztonsági mentési szolgáltatásunknak köszönhetően soha többé nem fognak eltűnni az adataid, biztonságban tudhatod a digitális jövődet és múltadat egyaránt!

NEW2

Lízing megoldások

Frissítenéd céges gépparkodat? Vagy csak egyetlen laptopra lenne szükséged, de nem szeretnéd egyben kifizetni? Nézd meg finanszírozási lehetőségünket és cseréljük gépeidet 2-3 évente, hogy mindig aktuális maradhass, és ne akadályozza a munkádat semmi, kiszámítható havidíj mellett.

Jelentkezz be előre a szervizünkbe!

Szervizeltetnéd valamelyik készülékedet? Soha ne ess kétségbe, megjavítjuk, ha lehet! Jelezd, hogy segítségre van szükséged, és kollégánk, akár még ma érte megy, ha szeretnéd, de ha szeretnéd hozd be személyesen!

macsupport

Support

Rengeteg helyzet előfordulhat, amikor elakadsz egy-egy beállítással, telepítéssel, vagy frissítéssel. Ilyen esetben is örömmel segítünk, hogy minél gyorsabban elhárítsuk problémáidat!

felvásárlás2

Termékfelvásárlás

Meguntad régebbi iPhone-odat, mac-edet vagy, vagy csak szeretnéd magadat aktuálisan tartani? Kattints ide, töltsd ki a részleteket és hamarosan küldünk egy pontos árajánlatot lecserélendő készüléke(i)dre!

OONJMV1-recolored

Oktatás

Nem is gondolnád, hogy 1-2 alkalom mennyit segíthet a hatékonyságod növelésében! Ide kattintva bejelentkezhetsz személyre szabott oktatásunkra/konzultációnkra, ahol kollégánk segít, hogy jobban és könnyebben használd meglévő eszközeidet.

Nem találod, amit keresel?

    Üzenj nekünk!