Synology DiskStation DS418 NAS

148700.00 Ft

Kategória:
Leírás

Synology DiskStation DS418 NAS

A Synology DiskStation DS418 NAS nagy teljesítményű négylemezes NAS otthoni és munkahelyi használatra.

Sokoldalú NAS szerver, amely központi fájltárolást és valós idejű 4K H.265 videoátkódolást kínál

A Synology DS418 eszköz most új, 64 bites, négymagos processzorral kerül forgalomba, amely kimagasló adatátviteli sebességet kínál, lehetővé teszi a nagy méretű tárolókötetek kezelését, és menet közben is támogatja a 10 bites 4K H.265 videoátkódolást.

  • CPU: Négymagos 1,4 GHz-es processzor
  • Hálózat: Kettős 1 GbE LAN-port
  • Memória: 2 GB DDR4
  • Teljesítmény: Több mint 226 MB/s szekvenciális olvasási és 170 MB/s írási sebesség

Valós idejű együttműködés, magánfelhőben

Az Office egy együttműködést segítő csomag, amelyben a nyilvános felhők kényelme és használhatósága a magánfelhők által biztosított adatvédelemmel és biztonsággal egyesül. Lehetővé teszi, hogy Ön és munkatársai egy védett környezetben dolgozzanak együtt a dokumentumokon és a táblázatokon.

Eszközök közötti fájlszinkronizálás

A Cloud Station termékcsalád valós idejű adatszinkronizálást biztosít készülékeiden és más Synology NAS eszközeiden. Az Intelliversioning (Intelligens verziószámozás) a legfontosabb fájlverziókat őrzi meg, így Ön jobban gazdálkodhat a tárhellyel.

4K multimédiás szerver

Bárhonnan és bármikor elérheted és streamelheted a 4K tartalmakat. A DS418 támogatja a 10 bites 4K H.265 online átkódolást. A Video Station és a DS video segítségével bármely, az Ultra HD formátumokat nem támogató számítógépről, mobileszközről vagy egyéb médialejátszóról átalakíthatod, majd lejátszhatod a 4K videókat.