Mindenki nyugodjon meg, az iPhone SE 2 nem így fog kinézni

Mindenki kíváncsi már az iPhone SE 2-re, ami hamarosan elérhető lesz, de egyelőre még titkolóznak, hogy hogyan is fog kinézni.

Májusban kerül az üzletek polcaira az SE friss verziója, amelyről azt biztosra lehet tudni, hogy a mérete nem fog változni, azaz 4″-osra tervezik.

Bár sokan azt remélték, az iPhone SE 2 lesz majd a kis méretű verziója az iPhone X-nek, ezeket a várakozásokat nem elégíti ki. Az iPhone 7-ből ismert A10 chip valószínűleg belekerül, és az üveg hátlap nem csak a 8-ak kiváltsága marad, hanem az SE 2 is olyannal rendelkezik majd.

A hírek szerint a jack bemenet sem marad, de ezeken kívül az iPhone SE 2 inkább a sima SE ráncfelvarrott változata lesz.

A friss kínai infók szerint ilyen lesz az SE 2, de nem baj, ha szkeptikus vagy az ilyen hírekkel szemben, ugyanis nagyon úgy fest, hogy a készülék abszolút nem így fog kinézni.

A jack bemenetes fülhallgatót még ne vedd meg, ha iPhone SE 2-t szeretnél venni, ugyanis mint említettük, nem lesz rajta bemenet, nem szabad hinned ennek a képnek.

 

Nincsenek hozzászólások

Post A Comment