ÉLŐ: Itt az új iPhone X, és még rengeteg Apple újítás

20:42 Szeptember 28-tól érkeznek Magyarországra az új iPhone-ok.

20:41 Beugró árak a következők:

20:26 Volt, aki azt hitte, iPhone SE 2 érkezik, mások iPhone XC-nek tippelték, de nem, az új darab neve iPhone X R. Kis méretű, gomb nélküli, színes kivitelben kapható iPhone. Miért R? Mert Liquid Retina kijelzővel rendelkezik.

Nagyobb a kijelzője, mint az iPhone 8 Plusnak, de maga a telefon kisebb.

A csipje ennek is Bionic A12. FaceID ebben is van, mit nem értenek viszont sokan, az, hogy miért nem hoztak ki kis méretűt is belőle, ugyanis az iPhone XS 5.8 colos, az XS Max 6.5 colos, az XR pedig 6.1 colos.

20:24 Mostantól visszaküldhetitek az Apple-nek a régi telefonotokat, amelyeket hasznosítanak majd, és ismét felhasználják a használható részeiket.

20:17 Dual SIM kompatibilis lesz az iPhone XS és az XS Max is, és az iPhone X-hez képest 90 perccel tovább bírja az XS Max akkumulátora egy töltéssel.

20:10 A legnépszerűbb kamera jelenleg az iPhone-é, az XS és az XS Max hátlapján 2 db 12 megapixeles kamera található, brutál jó képeket készít.

19:50 Aranyban, ezüstben és Space Gray színben érkezik az iPhone XS és XS Max.

19:48 512 GB-s tárhely! Kinek kell most azonnal?

19:42 Minden Plus iPhone rajongó álma teljesülhet az iPhone XS Max-szel, ugyanis ez a nagyobb, 6.5 inches kijelzővel rendelkezik, természetesen retinával. A FaceID marad, a csip szuper erős.

19:40 Erre vártatok ti is, az tuti: Érkezik az iPhone XS és iPhone XS Max! 2 méter mélyen, 30 percig kibírja víz alatt.

19:34 Szeptember végétől beszerezhető az Apple Watch 4!

19:24 Na ez a legjobb újítás, amit okosóráról hallani lehet: EKG-t mér az új Apple Watch! Korábban egy okosóra sem tudott ilyet. Sőt, az eredményeket tárolni is lehet.

19:20 Az új Watch GPS-sel is rendelkezik, mobilnet van benne, processzora 64 bites, grafikus csipje, amely saját gyártású, kétszeres teljesítménnyel bír, és amellett, hogy nagyobb, erősebb is a kijelzője.

19:17 Az első bejelentés már meg is érkezett, ez pedig ismét az Apple Watch, egész pontosan az Apple Watch 4.

A kijelzője nagyobb, mint valaha, és nagyon színes.

19:10 Ha szeptember, akkor Apple Keynote. Ismét megérkezett a cupertinói központba Tim Cook és csapata, hogy megosszák a világgal az Apple újításait. Az Apple árfolyam helyi idő szerint épp 221,6 dolláron áll. Kíváncsian várjuk, mennyi lesz majd a Keynote után.

Nincsenek hozzászólások

Post A Comment