Így védd a nagy melegben az iPhone-odat!

Végre itt a nyár, és meleg az idő. Biztos, hogy te is alig várod, hogy minden nap másik fürdőruhában hűsölj a strandon, és ezt persze képek formájában is megörökítenéd kedvenc iPhone-oddal. Na, de mire kell figyelni, hogy nehogy baja essen?

IMG_3372

Forró fesztiválbuli

Itt a sátrazások ideje. Fesztiválok, kempingezések alatt valószínűleg neked sem az jut eszedbe először, hogy a telefonodat hogyan védd meg. De fontos, hogy a lehető leghűvösebb helyre tedd a készüléket, különben a többiek nem fognak elérni, ugyanis a túlmelegedett telefon hűsölő módba teszi magát, és addig nem tudod használni, míg el nem éri az optimális hőmérsékletet.

Ha az iPhone-od felforrt, azonnal keress egy légkondis helyet, és próbáld ott lehűteni.

temperature_cool_down

Úton a vízpart felé

Ha a telefonoddat GPS-nek használod, ráadásul még töltőn is van a kocsiban, nagy eséllyel melegszik fel nagyon hamar és nagyon forróra a nyári melegben. Ha töltöd a készüléket, vagy bármilyen alkalmazást futtatsz rajta, irányítsd rá az autó légkondiját, így megelőzöd a túlforrósodást.

Elég, ha a strandon te napozol

Sose tedd ki közvetlen napsütésnek a készüléket, nagyon rosszat tesz neki. Helyezd el árnyékban! A hajókabinban, autóban szintén figyelj, nehogy ottmaradjon az iPhone, Macbook vagy iPad, percek alatt tűzforróvá változik.

Ha mégis bármi történne a szeretett készülékkel, természetesen a Macdokiban várunk, és megjavítjuk!

Nincsenek hozzászólások

Sorry, the comment form is closed at this time.