Az iMac színre lép

Vásárlás
Tovább az árakhoz!

Megérkezett a forradalmi M1 iPad pro.

Vedd meg most, és beszámítjuk a régi eszközödet!

Bejelentkezem online!

Elmegyünk érte!

És vissza is visszük!

macdoki futárszolgálat

MINŐSÉGI KISZOLGÁLÁST ÉS TÜRELMES SZAKEMBEREKET KERESEL?

Nyugodj meg, mostantól minden almás ügyedet kézben tartjuk!

iPhone

Az iPhone 7 berobban az iPhone-ozás világába, és újraértelmezi azt.

Fejlettebb kamerarendszereket villant. Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidőt és teljesítményt nyújtja. Sztereó hangszórói káprázatosan szólnak. Kijelzője az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb, ami iPhone-ba került. Mindemellett cseppálló és vízlepergető. A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye. Ez az iPhone 7.

Mac

Pengébb a korábbinál: vékonyabb, könnyebb és jobban hasít.

Kijelzője az eddigi legragyogóbb, legszíngazdagabb Mac-laptopkijelző. Különlegessége a Touch Bar, a billentyűzetbe épített, Multi-Touch mozdulatokkal használható üveg érintősáv. Segítségével közvetlenül, a megfelelő pillanatban érheted el a szükséges eszközöket. A MacBook Pro korszakalkotó ötletekből született. És most készen áll, hogy megvalósítsd a sajátjaidat.

NAS

A te hálózati meghajtód.

Legyél bárhol a világban, rá számíthatsz. A világ bármely pontjáról elérheted, vagy akár lementheted adataidat, fotóidat, nézheted filmjeidet, vagy megoszthatod fájljaidat egy kattintással. A XXI. század, a digitális kor alapkelléke. Szerezd be még ma, hogy többé ne legyen probléma az adattárolás!

GoPro

A legextrémebb pillanataidban is számíthatsz rá.

Földön, vizen és levegőben egyaránt. A GoPro kamerával készült felvételeidet a Quik Stories applikációval akár egy kattintással csodásan kinéző videóvá konvertálhatod, és azonnal meg is oszthatod, egyszerűbb, mint valaha!

Szerviz

NE ESS KÉTSÉGBE, DOBD BE HOZZÁNK!

Cégünk 2010 óta foglalkozik Apple termékek szervizelésével és optimalizálásával hardveres és szoftveres szinten egyaránt. Akár pár órás átfutással tudjuk vállalni töröttt kijelzők és akkumulátorok cseréjét, de komplexebb alaplapi problémák javításával, illetve azok cseréjével is foglalkozunk. Szoftveres kérdésekben, nem bekapcsoló eszközök javításában is állunk a rendelkezésetekre!

Oktatás

Oktatásunkon betekintést nyerhet az Apple termékei nyújtotta lehetőségekbe. Kollégánk segít, hogy céljai eléréséhez minden lehetséges funkciót megismerjen.

Az egyéni oktatáshoz kérem egyeztessen időpontot elérhetőségeink valamelyikén! Általában alkalmanként 2 órát szoktunk javasolni tanulás céljából.

Ennek díja: Bruttó 14.400 forint. (5670 Ft + ÁFA / óra)

8

éve a piacon

1500

megjavított készülék

500

elégedett ügyfél

RÓLUNK

Kik vagyunk?

Olyan elhivatott csapat vagyunk, akiknek az Apple a hobbija és az élete egyaránt. 2010-ben nyitottuk meg üzletünket, és azóta töretlenül javítunk, tanítunk, beszámítunk, beszerzünk és mindent megteszünk ügyfeleink számára, ami csak lehetséges Apple ügyben.

Miért mi?
 • Egyedülálló szervizfutár szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy Ön akár munkahelye, vagy otthona kényelméből intézhesse szeretett Apple készülékei javíttatását. Budapest területén belül helytől függő díj ellenében hozza el Öntől iPhone / iPad / iPod / MacBook készülékét hozzánk a futár, és amennyiben az lehetséges, még aznap vissza is viszi. Egyedi, hosszabb ideig tartó javítások esetén kollégánk e-mailben, vagy telefonon értesíti Önt a javítás várható költségéről és időtartamáról.
 • Szakképzett kollégáink hardver és szoftver téren is egyaránt tudnak Önnek segíteni a legegyedibb kérdésekben is akár interneten keresztül, vagy személyesen.
 • Mert az általunk végzett munkára 6 hónap garanciát vállalunk.

Mások mondták rólunk…

Kapcsolat

+36 1 610 6044

üzlet

+36 20 80 70 345

üzlet

+36 30 624 52 51

Léderer András – ügyvezető

09:00 - 18:00

Hétfő - Péntek

10:00 - 15:00

Szombat

Macdoki

Skype

Budapest, Krisztina krt. 27, 1122

  Üzenj nekünk!

  Telegram akciós hírlista

  Töltsd le a Telegram-ot az AppStore-ból! Mobiltelefonoddal olvasd le a az oldalon található kódot, vagy csak kattints a feliratkozás gombra!

  Kövess minket