Kérj időpontot szervizünkbe!

A Macdoki olyan, mint a szabód:

Ha vadi új öltönyt szeretnél, rád szab egyet, ha elszakadt, megvarrja, ha pedig tanácsot szeretnél, azt is ad számodra. Mi épp így foglalkozunk gépeiddel: ha újat szeretnél, beszerezzük, ha elromlott, megjavítjuk, tanácsot adunk, sőt, még meg is előzzük, hogy valami baja essen. Sőt, ahogy a szabó is igyekszik segíteni, hogy minél többször hordhasd kedvenc öltönyödet, úgy, hogy kitűnő állapotban van, úgy mi is szeretnénk, ha készülékeid mindig kifogástalan állapotban lennének. Kérj időpontot szervizünkbe!

 

Fontos, hogy rendszeresen karbantartsd készülékeidet, erről blogunkban olvashatsz, hogy miért. Ahhoz, hogy hosszan kiélvezhesd formára szabott gépedet, érdemes vele foglalkozni.

Jelentkezz be szervizre még ma! Ha úgy érzed, a gépedre ráférne egy kis tatarozás, ne habozz, foglalj időpontot minél hamarabb, mi pedig segítünk, hogy jobb legyen, mint új korában. Sőt, a is kiderülhet, hogy optibay beszerelésére lesz szükség a gépedben.

Fura hangja van? Melegszik? Vizes lett? Esetleg csak kitisztíttatnád, hogy minden rendben legyen vele hosszan tartóan? Megoldjuk!

Hívj minket bizalommal, vagy jelentkezz be online!

Kérjük várjon...