Apple, iPhone, Mac

Itt az Apple legújabb húzása: Arcot utánzó emojik

Mindig tud valami újat mutatni a világ egyik legnépszerűbb cége. Az Apple legújabb húzása a memoji, ami biztos, hogy elvarázsolja a Z-generációt.

Az Apple legújabb bejelentése nem csak a memojiról szólt, ugyanis a cég applikáció letöltő boltja, az App Store hamarosan 10 éves lesz. Ennek örömére Tim Cook bemutatta, mikkel készül mostanában az Apple. Már nem kell sokat várni, és érkezik a mostani iOS 11-et felváltó iOS 12. Ennek különlegessége az lesz, hogy az optimalizáláson lesz a hangsúly, és nem terheli majd le az eszközöket, sokkal inkább felpörgeti a processzorjukat.

Nagyon hasznos, és látványos lesz az Apple legújabb kedvenc featureje is, ez pedig a kiterjesztett valóság alapú programok. Az augmented reality, azaz AR technológiára alapozták például a Measure nevű új programot, amely egy virtuális vonalzó. Ezzel bármit megmérhetnek a felhasználók, és az animálható emoji, azaz a memoji is erre épül.

Mindjárt rátérünk az izgalmas memojira, de előbb említeni érdemes, hogy a Siri is frissül, összetettebb feladatokat fog tudni elvégezni. Több appot el tud majd indítani, sőt, egy időben lehet majd olyan parancsokat adni neki, hogy írjon sms-t, indítson zenét, és még a navigációt is kapcsolja be.

Az Apple legújabb feljlesztései közé tartozik egy szerkesztő app is, amellyel testreszabhatják majd a felhasználók Sirit.

Az arcfelismerős emojit, az animojit alaposan továbbfejlesztették. Mostantól nem csak a meglévő emojik tudnak hangulatokat kifejezni, a user arcának mozgását érzékelve, de lesznek a felhasználókra hasonlító memojik is.

Maguknak lehet összerakni a felhasználóknak a saját karakterüket, és személyre szabhatják a képet. Ezeket az animált arcokat stickerként is lehet használni, keverve a szelfikamerával készült fotót a karakterrel.

Az Apple legújabb feljesztése

 

 

Tags:
, ,
Nincsenek hozzászólások

Post A Comment