5 iPhone trükk, amit jó, ha megtanulsz alkalmazni

Fogadjunk, hogy van még egy csomó olyan funkció, amit nem fedeztél fel az iPhone-odon. Eláruljuk, mivel tudod könnyebbé tenni hétköznapjaidat néhány egyszerű trükkel.

o_19p4jurnjqhj1ist1joq15st14mu7_new

Hamarosan elalszol, és nem akarod, hogy egész éjjel menjen a zene?

Nincs is jobb, mint alvás előtt bekapcsolni a kedvenc zenéidet. Ha tudod, hogy nemsokára elalszol, ne hagyd, hogy a zene egész éjjel menjen. Mindegy, hogy a Zene menüpontból vagy a Spotify-ból megy a lejátszás, egyszerűen lépj be az Órába, válaszd az Időzítő opciót, majd tekerd oda, mennyi idő múlva szeretnéd, hogy leálljon a zene. A legördülő menüben válaszd ki a Lejátszás leállítása funkciót, és már kész is vagy.

IMG_2842

Szelfizz a fülhallgatóddal!

Ha épp beállítottad a tökéletes pózt a tökéletes szelfihez, nem csak a képernyőt vagy a hangerő gombokat megnyomva tudod elkészíteni a képet, de a fülhallgatódon található hangerőszabályzó hangosító gombjának megnyomásával is. Soha többet remegő kézzel készült képek.

Számoltasd Sirit!

Akármilyen jó matekos is vagy, lehet, hogy épp nem számolsz ki valamit fejben. Ilyenkor csak diktáld be Sirinek az egyenletet, és máris megoldja. (Persze ehhez mindenképp engedélyezd a Siri beállításokat.)

Így tutira tökéletes lesz a fotód!

Ha fényképezéskor lenyomva tartod a képernyőn a fotógombot, az iPhone egyszerre több fotót is készít, így neked csak az a dolgod, hogy kiválaszd a legjobbat a sorozatképek közül.

Mindjárt lemerülsz?

Tovább kellene tartania a telefonod töltésének, mint amennyit bírni fog, ráadásul a powebankod sincs nálad. Ismerős a helyzet? Kapcsolj ki néhány beállítást, és ezzel egy kis extra időt nyerhetsz az aksidnak.

Az alábbiakat érdemes kikapcsolni:

  1. Wifi
  2. Bluetooth
  3. Beállítások – Adatvédelem – Helymeghatározás
  4. Beállítások – Kijelző és fényerő – Automatikus fényerő
  5. Beállítások – Mail, Kontaktok, Naptárak – Új adatok begyűjtése

 

Nincsenek hozzászólások

Sorry, the comment form is closed at this time.