4 alkalmazás, amit minden iPhone-osnak ismernie kell

Bár az AppStore jobbnál jobbnak tűnő alkalmazásaival Dunát lehet rekeszteni, nem mindegy, hogy egyes funkciókhoz melyik appot töltöd le. Adunk egy kis segítséget, miket érdemes mindenképpen beszerezned.

Telegram

A Viber és a Whatsapp korának már leáldozóban van, mióta megjelent a piacon a Telegram. Szupergyorsan küldhetsz üzeneteket és file-okat, csoportokat alakíthatsz, és bizalmas infókat oszthatsz meg úgy, hogy beállíthatod, üzeneted hány másodperc múlva tűnjön el, miután elolvasta, akinek küldted, épp úgy, ahogy a Snapchaten küldesz magadról eltűnős képet. Cégek, bloggerek is csinálhatnak maguknak követhető csatornát a Telegramon, hamarosan a Macdoki híreiről és kedvezményeiről is értesülhettek az app segítségével.

 

1Password

Ugye tudod, hogy sosem szabad túl egyszerű jelszavakat beállítani? Ezer kódot kell megjegyezned: a Facebookodét, az emailedét, a netbankos belépési kódodat, stb. Miért foglalnád a fejedben a helyet, ha letöltheted a 1Password alkalmazást, ami az összes jelszavadat megjegyzi? Csupán az ujjlenyomatoddal kell azonosítanod magad, és hozzáférhetsz fiókjaidhoz, viszont másoktól maximálisan védve vannak.

 

Wunderlist

Az elfoglalt emberek és a feledékenyek legnagyobb megmentője a Wunderlist. Nem csak a saját feladataidat írhatod fel, és állíthatod be, hogy emlékeztessen rájuk, de másokkal csoportokat alkothattok, és egymásnak segíthettek a teendők beállításával.

Kategóriákra bonthatod teendőidet (pl. bevásárlólista, pénzügyek, munkaügyek, privát dolgok) és azokon belül is részfeladatokat állíthatsz be. A mappákat megoszthatod, akikkel szeretnéd, így az asszony sem felejti el megvenni a kedvenc szélvédőmosódat, mikor nagybevásárlásra indul, és a kollégáiddal is könnyen egyeztethetitek a feladatokat. Sőt, kiválaszthatod, hogy melyik feladatnak ki a felelőse.

Waterlogged

Jön a nyár, amikor még inkább szükséged van arra, hogy sok folyadékot fogyassz. A Waterlogged a paramétereidnek megfelelően kiszámolja, mennyi vizet kell meginnod, hogy hidratált legyél, és egész nap követheted, még hány pohár elfogyasztása hiányzik az optimális mennyiséghez. Neked csak annyi a dolgot, hogy az alkalmazásban rányomj a pohár vagy az üveg ikonra, annak megfelelően, hány decit ittál. Az app figyelmeztet is, ha innod kell.

 

 

Nincsenek hozzászólások

Sorry, the comment form is closed at this time.